Commercial jazz/funk

Commercial jazz/funk

Ontdek een dansles waarin kracht, zelfvertrouwen en performance centraal staan. Deze energieke les combineert jazzdans met invloeden van streetdance en pop/show, resulterend in funky choreografieën vol expressie en positiviteit.

Het niveau van de commercial jazz/funk les in Maarssen is gevorderd. Deze danslessen zijn te volgen voor dansers met meerdere jaren danservaring. Het niveau van deze danslessen ligt hoger dan de open niveau lessen, met veel aandacht voor het nog verder ontwikkelen van je danstechniek.
Na het volgen van een proefles wordt, in overleg met de docent, bepaald of deze les geschikt is voor jou.

Het niveau van de commercial jazz/funk in Bussum heeft een open niveau. Je bent hier zonder danservaring ook van harte welkom!

Lesinformatie

We passen elke les aan op de leeftijd en het niveau van de deelnemers. Ben je benieuwd hoe een dansles bij ons eruit ziet? Lees dan hier meer over de opbouw van onze lessen. Daarnaast vind je hier ook meer informatie over onze abonnementen en kledingadviezen.

Lees verder

Rooster

woensdag

Commercial Jazz/funk

Tijd
Niveau
Leeftijd
Locatie
Docent
18:15 - 19:15
open niveau
16-25
Dansstudio Bussum
Tara

donderdag

Commercial Jazz/funk

Tijd
Niveau
Leeftijd
Locatie
Docent
20:45 - 22:00
gevorderd
18 en ouder
Dansstudio Maarssen
Wieke

Proefles & Inschrijven

Overweeg je om dansles te volgen en ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Vraag dan hier een vrijblijvende proefles aan! Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past.

Heb je je favoriete les al gevonden? Dan kan je je hier ook inschrijven voor de les. Je vindt hier ook alle belangrijke informatie over de tarieven en abonnementen.

Lees verder