Locaties

We geven dansles op verschillende locaties in de regio Gooi en Vechtstreek. Ben je benieuwd welke lessen we aanbieden op welke locaties? Klik dan vooral even verder.

Maarssen

Wij hebben een fijne eigen dansstudio in Maarssen, gevestigd in MFA Safari (Bisonspoor 237-5) in Maarssenbroek waar alle lessen in Maarssen plaatsvinden.
Onze dansstudio bevindt zich op de eerste verdieping.
We hebben op deze locatie een grote danszaal, waarbij alle faciliteiten aanwezig zijn, zoals een spiegelwand, airco, zwevende vloer, etc. Er is daarnaast een kleedkamer voor de leden en een ontvangst- en wachtruimte voor de ouders.

Dansstudio Maarssen

Bussum

In Bussum hebben wij een fijne dansstudio aan de dr. Schaepmanlaan 8.
De danszaal bevindt zich op de begane grond (volg bordjes danszaal).
In onze dansstudio zijn alle faciliteiten aanwezig zoals een spiegelwand, balletvloer, goede geluidsinstallatie & voldoende kleedruimtes.
Er is daarnaast een ontvangst- en wachtruimte voor de ouders, waar ouders kunnen meekijken met de les via een tv-scherm.

Dansstudio Bussum

Weesp

Op zoek naar danslessen in Weesp? Neem een kijkje bij onze dansstudio aan de Middenstraat 21, midden in het centrum van Weesp.
In onze dansstudio zijn alle faciliteiten aanwezig zoals een spiegelwand, zwevende balletvloer, goede geluidsinstallatie & airco. Er is daarnaast een kleedkamer voor de leden en een ontvangst- en wachtruimte voor de ouders. Er is koffie en thee aanwezig en door de glazen wand kunt u meekijken met de les van uw kind.

Dansstudio Weesp

Lesinformatie

We passen elke les aan op de leeftijd en het niveau van de deelnemers. Ben je benieuwd hoe een dansles bij ons eruit ziet? Lees dan hier meer over de opbouw van onze lessen. Daarnaast vind je hier ook meer informatie over onze abonnementen en kledingadviezen.

Lees verder