Ouder & Kind

Ouder & Kind

Ouder & Kind

Ouder & Kind dans is een cursus voor kinderen vanaf 2 jaar samen met papa, mama, opa of oma.

Elke les duiken we, aan de hand van een thema, een fantasierijke wereld binnen waar de kinderen spelenderwijs zichzelf en de wereld om zich heen kunnen te ontdekken. Met dans, muziek, spel en attributen stimuleren we de ontwikkeling van hun motorische, cognitieve en sociale vaardigheden.
Samen prikkelen we hen om samen lekker veel uit te proberen. Bij de Ouder & Kind lessen draait het om plezier, vrolijkheid en ontwikkeling.

Alleen een dansles volgen is op deze leeftijd soms nog best spannend, en daarom zijn de (groot)ouders ook van harte welkom om mee te doen met de les. Kinderen voelen zich daardoor veiliger en ontdekken gemakkelijker hun eigen bewegingsmogelijkheden.

Lesinformatie

We passen elke les aan op de leeftijd en het niveau van de deelnemers. Ben je benieuwd hoe een dansles bij ons eruit ziet? Lees dan hier meer over de opbouw van onze lessen. Daarnaast vind je hier ook meer informatie over onze abonnementen en kledingadviezen.

Lees verder

Rooster

vrijdag

Ouder & Kind

Tijd
Niveau
Leeftijd
Locatie
Docent
09:30 - 10:00
open niveau
2-2
Dansstudio Weesp
Jamilla

Proefles & Inschrijven

Overweeg je om dansles te volgen en ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Vraag dan hier een vrijblijvende proefles aan! Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past.

Heb je je favoriete les al gevonden? Dan kan je je hier ook inschrijven voor de les. Je vindt hier ook alle belangrijke informatie over de tarieven en abonnementen.

Lees verder