Kidsdance Primair & secundair onderwijs/ kinderfeestje dansles kinderen

Kinderfeestje

Houdt uw kind van dansen? En zou de jarige job samen met zijn vrienden graag een dans willen aanleren en een echte dansshow willen geven aan ouders en familie? Dan is het mogelijk om een dansfeest als kinderfeestje te organiseren met Dansstudio Van Harten.

Tijdens het 2 uur durende dansfeest zullen wij aan de slag gaan met ons eigen dansoptreden. Het kinderfeestje begint met een goede warming-up, waarna we zullen beginnen aan de dans. Alle passen worden aangeleerd, waarbij de jarige job (als hij of zij dat leuk vindt) een mooie rol krijgt. Als we de dans goed kennen, kiezen we mooie kostuums uit en gaan we hiermee ons optreden oefenen. Als afsluiting van het feest geven de kinderen een optreden aan alle familie en ouders die de kinderen komen ophalen. Heeft de jarige job favoriete muziek? Dan horen we dat graag!
Het dansfeest vindt bij voorkeur plaats in onze dansstudio’s in Weesp, Bussum of Maarssen, hier zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig. Een andere locatie is in overleg ook mogelijk.
De kinderfeestjes worden rondom het reguliere lesrooster gepland, meestal op de zaterdag of zondagmiddag. Eventueel is een ander moment ook bespreekbaar.

Een kinderfeest kost 165 euro (incl. BTW, pauze hapje & drankje). Dit is voor maximaal 12 aanwezige kinderen. Voor iedere extra deelnemer rekenen we €9,00 per kind.

Francien van den Broek-Aplus (Familiedag familie Kuypers, 24 juni 2012)

“Annegien en haar team staan garant voor het neerzetten van een geweldige activiteit vol creativiteit en speciale aandacht voor elk kind. Hierin staan centraal samenwerken, samen plezier beleven en het creëren van een onvergetelijke herinnering voor zowel de kinderen als de volwassenen. Bedankt voor deze geweldige ochtend, waar door zowel de volwassenen als kinderen nog lang over wordt nagepraat.”

Claudia Klerkx (Workshop dans tijdens schoolfeest)

“Complimenten voor Annick hoor! Het was een groot succes! Alle kids deden leuk mee, ze vonden de dans en muziek heel cool…precies wat we ervan gehoopt hadden.”