Kinderballet

In onze kinderballet lessen maken jonge dansers op een speelse manier kennis met de basisprincipes van klassiek ballet. Terwijl ze zich bezighouden met opwarming, diagonale oefeningen en danssequenties, bevorderen we niet alleen hun fysieke ontwikkeling, ritmiek en muzikaliteit, maar ook hun expressie en dansplezier. Daarnaast leggen we de nadruk op het ontwikkelen van een goede houding, coördinatie, kracht en lenigheid.

Lesinformatie

We passen elke les aan op de leeftijd en het niveau van de deelnemers. Ben je benieuwd hoe een dansles bij ons eruit ziet? Lees dan hier meer over de opbouw van onze lessen. Daarnaast vind je hier ook meer informatie over onze abonnementen en kledingadviezen.

Lees verder

Rooster

dinsdag

Kinderballet

Tijd
Niveau
Leeftijd
Locatie
Docent
15:30 - 16:15
open niveau
4-5
Dansstudio Weesp
Jamilla

woensdag

Kinderballet

Tijd
Niveau
Leeftijd
Locatie
Docent
13:30 - 14:15
open niveau
4-5
Dansstudio Bussum
Valerie
14:30 - 15:15
open niveau
5-7
Dansstudio Maarssen
Rosanne

Proefles & Inschrijven

Overweeg je om dansles te volgen en ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Vraag dan hier een vrijblijvende proefles aan! Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past.

Heb je je favoriete les al gevonden? Dan kan je je hier ook inschrijven voor de les. Je vindt hier ook alle belangrijke informatie over de tarieven en abonnementen.

Lees verder