Zumba

De zumba les is een swingende aerobic-workout die gebaseerd is op Latijns-Amerikaanse muzieksoorten. We gebruiken merengue, salsa of cumbia voor een vrolijke, effectieve training. Vetverbranding, spierversterking en natuurlijk plezier in bewegen zijn de eerste uitgangspunten.

De les heeft een open niveau, waardoor het voor iedereen mogelijk is om in te stromen. Heb je nog nooit gedanst? Geen probleem! De docent zal hier rekening mee houden, en waar gewenst extra uitleg geven. De lesopbouw van de zumba les heeft een herhalend karakter, waardoor het voor iedereen mogelijk is om mee te doen aan de lessen. Vanaf de 2de les zal je de lesopbouw & choreografieën herkennen en de bewegingen gemakkelijker kunnen uitvoeren. Iedereen is welkom, de leeftijd van de deelnemers varieert tussen de 25 en 65 jaar.

Inhoud & lesopbouw

Elke les bestaat uit vaste onderdelen, die toegepast wordt op de leeftijd van de leden. Hieronder vind je meer informatie over de opbouw van jeugdlessen tot 12 jaar, danslessen voor jongeren en volwassenen en onze shape lessen voor volwassenen.

Lees verder

Kledingrichtlijnen

Hier vind je kledingadvies voor de verschillende dansstijlen en lessen. Wij hanteren geen strikte kledingvoorschriften, je mag zelf invulling geven aan de richtlijnen.

Lees verder

Proefles & Inschrijven

Overweeg je om dansles te volgen en ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Vraag dan hier een vrijblijvende proefles aan! Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past.

Heb je je favoriete les al gevonden? Dan kan je je hier ook inschrijven voor de les. Je vindt hier ook alle belangrijke informatie over de tarieven en abonnementen.

Lees verder