Maarssen activiteit dansende jeugd

Workshops & events

Dansstudio Van Harten is gevestigd op meerdere locaties in de Gooi- en Vechtstreek, van waaruit wij workshops & events organiseren, en danseducatie lessen verzorgen voor het primair en secundair onderwijs, kinderopvangcentra, bedrijven, gemeenten en andere organisaties.
Daarnaast werken we graag samen met scholen, gemeenten en andere instellingen om leuke dans initiatieven of optredens te realiseren.

Elk van onze workshops & events wordt op maat gemaakt, zo is alles mogelijk. U bent welkom om uw eigen ideeën betreft de invulling met ons te bespreken zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden.
Wilt u meer weten? Stuur ons een e-mail naar info@dansstudiovanharten.nl met de aanvraag of bel ons gerust even op 06-42168910.

Primair- en secundair onderwijs

Onze danslessen worden op maat gemaakt. Wilt u een eenmalige workshop, een lespakket voor een klas of een activiteit voor de hele school inplannen? Alles is mogelijk.
De workshops kunnen op locatie of in de dansstudio’s te Weesp, Maarssen of Bussum plaatsvinden. Bij elke activiteit is het mogelijk om als opdrachtgever de focus te bepalen zodat wij de lesinhoud hierop aan kunnen passen.

Lees verder

Kinderfeestjes

Houdt uw kind van dansen? En zou de jarige job samen met zijn vrienden graag een dans willen aanleren en een echte dansshow willen geven aan ouders en familie? Dan is het mogelijk om een dansfeest te organiseren met Dansstudio Van Harten.

Lees verder

Bedrijven

Op zoek naar een originele invulling voor een bedrijfsfeest of teambuilding-dag?
Een uur hiphop les, of gezamenlijk een flashmob maken? Het kan allemaal! Een workshop kan naar wens worden ingevuld.

Lees verder

Openingsdansen

Een prachtige trouwdag willen we natuurlijk allemaal, en hierbij kan een openingsdans natuurlijk niet missen. Wil je een spectaculaire en originele openingsdans? Dan kunnen wij je daarbij helpen. We dragen graag bij een geweldige huwelijksdag!

Lees verder