Mijn Dansstudio van Harten

Speciaal voor Dansstudio Van Harten-leden is de Mijn Dansstudio Van Harten WebApp ontworpen. Zo kan elk lid inloggen op zijn of haar persoonlijk portal “Mijn Dansstudio Van Harten”: https://mijn.dansstudiovanharten.nl

In de app kan je veel administratieve zaken zelf regelen, e-mails teruglezen en contact opnemen:

  • Je kunt er onze agenda en het lesrooster bekijken
  • Je kunt afmelden voor een les
  • In jouw persoonlijke lesoverzicht kan je kledingvoorschriften en andere informatie over je les terugvinden
  • Je kunt je lespakket wijzigen en cursussen, workshops of evenementen boeken
  • Je kunt je persoonlijke gegevens inzien en wijzigingen doorgeven
  • Je kunt een tweede of zelfs een derde e-mailadres doorgeven
  • Je kunt je facturen inzien en downloaden voor je eigen administratie
  • Je kunt e-mails en berichten van Dansstudio Van Harten lezen en contact met ons opnemen

Op https://mijn.dansstudiovanharten.nl log je in met je lidnummer en je wachtwoord. Heb je nog geen wachtwoord? Klik dan op de knop “Wachtwoord aanvragen”, vul je lidnummer en e-mailadres in en klik ter bevestiging op de groene knop “Wachtwoord aanvragen” onderaan het formulier. Je krijgt dan een wachtwoord per e-mail toegestuurd. Je lidnummer vind je bovenaan deze e-mail en je moet het e-mailadres gebruiken waarop je deze e-mail ontvangen hebt.

De WebApp op je telefoon installeren
Je kunt “Mijn Dansstudio Van Harten” ook vastzetten aan het startscherm van je telefoon of tablet, zodat je deze kunt gebruiken als app. Op Android telefoons bezoek je in je browser https://mijn.dansstudiovanharten.nl en logt in. Druk dan rechtsonder op de ronde knop om de app vast te zetten/te installeren.
Zie je geen ronde knop, of heb je een Apple-device? Geen probleem: klik op de menu-knop of op de deel-knop en kies voor “Toevoegen aan startscherm”.

Een tweede of derde e-mailadres doorgeven
Op “Mijn Dansstudio Van Harten” kan je nu ook een tweede en een derde e-mailadres doorgeven. Als je ingelogd bent klik je in het menu op “Mijn gegevens”. Met de knop “E-mailinstellingen bewerken” kan je e-mailadressen toevoegen. Je kunt ook zelf kiezen welke berichten je wilt ontvangen: berichten die alleen voor jou bestemd zijn, berichten die aan jouw groep gestuurd zijn en/of berichten die gaan over financiële en contractuele zaken. Handig, zo weet je zeker dat je nooit meer belangrijke informatie mist!

Afmelden
Wij vragen leden zich af te melden indien zij verhinderd zijn en dus niet op les kunnen komen. Afmeldingen geef je via de app door. Wanneer onverhoopt een les komt te vervallen, krijg je hiervan altijd per mail bericht.