Weesp

Op zoek naar danslessen in Weesp? Neem een kijkje bij onze dansstudio aan de Middenstraat 21, midden in het centrum van Weesp.
In onze dansstudio zijn alle faciliteiten aanwezig zoals een spiegelwand, zwevende balletvloer, goede geluidsinstallatie & airco. Er is daarnaast een kleedkamer voor de leden en een ontvangst- en wachtruimte voor de ouders. Er is koffie en thee aanwezig en door de glazen wand kunt u meekijken met de les van uw kind.

Aanbod

Jeugd

In Weesp bieden we lessen aan voor kinderen vanaf 2 jaar. Kennismaken met dans, het ontwikkelen van ritmegevoel en ontdekken hoe leuk dansen is staat centraal. Voor kinderen vanaf 7 jaar hebben we een breed aanbod met verschillende dansstijlen waarbij je je ontwikkelt in jouw favoriete dansstijl, met aandacht voor techniek & expressie.
Dans je al een paar jaar en zoek je meer uitdaging? Dan is een selectieklas wellicht iets voor jou.

Lees verder

Volwassenen

Voor volwassenen bieden we in Weesp danslessen en conditielessen aan. Wil je dansen in een gezellige groep, je techniek ontwikkelen en een choreografie aanleren?
Dan voel jij je vast thuis bij onze danslessen. Op zoek naar een groepsles in een ongedwongen sfeer waarbij je werkt aan je conditie en uithoudingsvermogen, maar waar ook ruimte is voor gezelligheid? Kies dan voor onze shape-lessen: conditie opbouwen met een leuke work-out!

Lees verder
Activiteiten

Naast de danslessen organiseren we ook veel activiteiten voor onze leden, zoals zomerdansweken, het danskamp, dansdagen en workshops van bekende dansers, en natuurlijk sluiten we elk seizoen af met eindshows in het theater. Ook zijn ouders regelmatig welkom tijdens een ‘kijkles’ om te zien wat hun zoon of dochter leert tijdens de danslessen.

Locatiemanager

Anne Bakker

Anne Bakker

In Weesp is Anne onze locatiemanager. Anne regelt dat de locatie er tiptop uit ziet en de lessen goed verlopen. Het is dus mogelijk dat je haar regelmatig tegenkomt op onze locatie. Heb je een vraag over de locatie Weesp? Stuur dan gerust een bericht naar anne@dansstudiovanharten.nl

Vrijblijvende proefles

Wil je een dansles uitproberen? Vraag dan hier een vrijblijvende proefles aan. Je ontvangt na aanmelding alle informatie over de betreffende lessen, zoals de locatie, de aanwezige docent & kledingadviezen. Heb je vragen of wil je liever eerst een persoonlijk advies? Stuur gerust een mailtje via info@dansstudiovanharten.nl of bel of app ons op 06-42168910.

Vraag hier je proefles aan!