Volwassenen

Volwassenen wekelijks dans- en conditielessen volgen in Maarssen, Bussum & Weesp.
Onze lessen zijn veelzijdig en er is een divers aanbod. Zo zit er altijd een geschikte les voor jou tussen! We hebben danslessen voor alle niveaus: van beginner tot gevorderde danser, van 18 t/m 76 jaar. Vind een les die bij je past, met deelnemers van je eigen leeftijd & op je eigen niveau.

Wil je meer informatie over de les waar je een proefles wil volgen? Mail of bel ons gerust even, dan vertellen we je graag meer.

Danslessen voor volwassenen
> Vanaf 18 jaar t/m 65 jaar
> Open niveau, beginners/intermediate of gevorderd
> Lessen volgen in Weesp, Bussum & Maarssen
> 36 lesweken & 1 of 2 optredens per seizoen (niet verplicht)

Wil je dansen in een gezellige groep, je techniek ontwikkelen en een choreografie aanleren?
Dan voel jij je vast thuis bij onze danslessen voor volwassenen. Je kan je inschrijven voor één van onze wekelijkse danslessen, waarin we met een vaste groep deelnemers gezamenlijk werken aan niveau en ontwikkeling van onze danstechniek. We werken samen toe aan de presentaties in december en juni, waarvoor we met alle groepen een choreografie voorbereiden. Deelnemen aan deze optredens is echter niet verplicht.

Conditielessen voor volwassenen
> Alle leeftijden!
> Open niveau: iedereen is welkom
> 50 lesweken per seizoen
> Flexibel abonnement of tienlessenkaart

Op zoek naar een groepsles in een ongedwongen sfeer waarbij je werkt aan je conditie en uithoudingsvermogen, maar waar ook ruimte is voor gezelligheid? Kies dan voor onze shape-lessen: conditie opbouwen met een leuke work-out! De lesopbouw van de shape lessen heeft een herhalend karakter, waardoor het voor iedereen mogelijk is om mee te doen aan de lessen.
Vanaf de 2de les zal je de lesopbouw herkennen en de bewegingen gemakkelijker kunnen uitvoeren.

Lesinformatie

We passen elke les aan op de leeftijd en het niveau van de deelnemers. Ben je benieuwd hoe een dansles bij ons eruit ziet? Lees dan hier meer over de opbouw van onze lessen. Daarnaast vind je hier ook meer informatie over onze abonnementen en kledingadviezen.

Lees verder

Niveaus

We bieden lessen aan in alle niveaus: voor starters die nog nooit een dansles gevolgd hebben tot dansers met ervaring die zich verder willen ontwikkelen. Iedereen is welkom!

Lees verder

Rooster

Hieronder zie je het huidige rooster wat loopt t/m 6 juli.
Het nieuwe rooster voor seizoen 2024-2025 vind je hier in pdf. De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen gaan maandag 8 juli om 12.00 uur open.

Lees verder

Proefles & Inschrijven

Overweeg je om dansles te volgen en ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Vraag dan hier een vrijblijvende proefles aan! Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past.

Heb je je favoriete les al gevonden? Dan kan je je hier ook inschrijven voor de les. Je vindt hier ook alle belangrijke informatie over de tarieven en abonnementen.

Lees verder