Lesinformatie

We passen elke les aan op de leeftijd en het niveau van de deelnemers. Ben je benieuwd hoe een dansles bij ons eruit ziet? Lees dan hier meer over de opbouw van onze lessen. Daarnaast vind je hier ook meer informatie over onze abonnementen en kledingadviezen.

Inhoud & lesopbouw

Elke les bestaat uit vaste onderdelen, die toegepast wordt op de leeftijd van de leden. Op deze pagina vind je meer informatie over de opbouw van jeugdlessen tot 12 jaar, danslessen voor jongeren en volwassenen en onze shape lessen voor volwassenen.

Lees verder

Niveaus

Wij vinden het belangrijk dat er voor iedereen een plekje is. Daarom bieden wij lessen aan voor elk niveau, van beginner tot gevorderde, van 2 t/m 80 jaar. We passen de lesinhoud hierop aan zodat jij volop kan genieten van dansen.

Lees verder

Proefles & Inschrijven

Overweeg je om dansles te volgen en ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Vraag dan hier een vrijblijvende proefles aan! Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past.

Heb je je favoriete les al gevonden? Dan kan je je hier ook inschrijven voor de les. Je vindt hier ook alle belangrijke informatie over de tarieven en abonnementen.

Lees verder

Kledingrichtlijnen

Hier vind je kledingadvies voor de verschillende dansstijlen en lessen. Wij hanteren geen strikte kledingvoorschriften, je mag zelf invulling geven aan de richtlijnen.

Lees verder

Danskleding

Altijd al je eigen Dansstudio Van Harten danskleding willen hebben? Die kun je hier bestellen!
Bekijk ons assortiment van danskleding op deze pagina.
We hebben veel items op voorraad. Neem contact met ons op om de actuele levertijd na te vragen.

Lees verder