Jeugd

Bij ons kun je wekelijks danslessen volgen in de meest veelzijdige dansstijlen. Wij bieden voor de jeugd lessen aan van 2 t/m 18 jaar in Weesp, Bussum, Hilversumse Meent en Maarssen. Onze lessen worden verzorgd door een enthousiast en professioneel docententeam, die van elke les een feest maken.

In de lessen wordt gewerkt aan het dansniveau, maar er is ook ruimte voor plezier & ontspanning. Wij streven naar fijne, gezellige lessen waar elke cursist zich thuis voelt.

Aanbod

Kennismaken met dans, het ontwikkelen van ritmegevoel en ontdekken hoe leuk dansen is. Dat staat centraal in de danslessen voor de allerjongsten tussen 2 en 6 jaar die thuis niet stil kunnen zitten.
Voor kinderen vanaf 7 jaar hebben we een breed aanbod met verschillende dansstijlen waarbij je je ontwikkelt in jouw favoriete dansstijl, met aandacht voor techniek & expressie.
Dans je al een paar jaar en zoek je meer uitdaging? Dan is een selectieklas wellicht iets voor jou. Krijg meer gerichte training, doe mee aan optredens en ontwikkel je techniek.

Lesinformatie

We passen elke les aan op de leeftijd en het niveau van de deelnemers. Ben je benieuwd hoe een dansles bij ons eruit ziet? Lees dan hier meer over de opbouw van onze lessen. Daarnaast vind je hier ook meer informatie over onze abonnementen en kledingadviezen.

Lees verder
Activiteiten

Activiteiten

Naast de danslessen organiseren we ook veel activiteiten voor de jeugd, zoals zomerdansweken, het danskamp, dansdagen en workshops van bekende dansers, en natuurlijk sluiten we elk seizoen af met eindshows in het theater. Ook zijn ouders regelmatig welkom tijdens een ‘kijkles’ om te zien wat hun zoon of dochter leert tijdens de danslessen.

Kledingvoorschriften

Zorg ervoor dat je haren goed vast zitten en uit je gezichtsveld zijn (bijvoorbeeld door een staart of knot te maken). Draag geen sieraden.
De onderstaande kleding is een advies, geen verplichting. Het is niet de bedoeling dat leerlingen in hun dagelijkse kleding naar de dansles komen (geen spijkerbroek, jurkje etc). Buitenschoenen zijn niet toegestaan in onze danszalen.

Lees verder

Rooster

Hieronder zie je het huidige rooster wat loopt t/m 6 juli.
Het nieuwe rooster voor seizoen 2024-2025 vind je hier in pdf. De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen gaan maandag 8 juli om 12.00 uur open.

Lees verder

Proefles & Inschrijven

Overweeg je om dansles te volgen en ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Vraag dan hier een vrijblijvende proefles aan! Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past.

Heb je je favoriete les al gevonden? Dan kan je je hier ook inschrijven voor de les. Je vindt hier ook alle belangrijke informatie over de tarieven en abonnementen.

Lees verder