Peuterdans

Peuterdans

Voor de allerjongsten: Peuterdans voor kinderen vanaf 3 jaar!

De peuterfase is een belangrijke fase waarin kinderen de wereld om zich heen leren ontdekken. De groei van een peuter gaat ontzettend snel, zowel op fysiek als cognitief gebied. Door de combinatie van dans, muziek en fantasie kan dans-expressie bijdragen aan zowel de fysieke als de cognitieve groei van uw kind. In de peuterdans lessen leren de kinderen bewegen op muziek door uitproberen, nadoen, herhalen en hun fantasie te gebruiken. Spelenderwijs leren zij woorden te geven aan hun bewegingen en ontdekken zij hun eigen bewegingstaal.

In de lessen wordt ook aandacht besteed aan de motorische ontwikkeling van het kind. Door middel van dans kan uw peuter op een leuke manier en in zijn eigen tempo zijn mogelijkheden exploreren en zo stap voor stap op eigen benen staan. Tijdens de lessen werken we met herkenbare thema’s voor uw zoon of dochter, zoals Sinterklaas, kerst, circus, herfst, etc.

Lesinformatie

We passen elke les aan op de leeftijd en het niveau van de deelnemers. Ben je benieuwd hoe een dansles bij ons eruit ziet? Lees dan hier meer over de opbouw van onze lessen. Daarnaast vind je hier ook meer informatie over onze abonnementen en kledingadviezen.

Lees verder

Kledingrichtlijnen

Hier vind je kledingadvies voor de verschillende dansstijlen en lessen. Wij hanteren geen strikte kledingvoorschriften, je mag zelf invulling geven aan de richtlijnen.

Lees verder

Rooster

woensdag

Peuterdans

Tijd
Niveau
Leeftijd
Locatie
Docent
10:15 - 11:00
open niveau
3-3
Dansstudio Weesp
Anne

vrijdag

Peuterdans

Tijd
Niveau
Leeftijd
Locatie
Docent
10:00 - 10:45
open niveau
3-3
Dansstudio Weesp
Jamilla

zaterdag

Peuterdans

Tijd
Niveau
Leeftijd
Locatie
Docent
09:30 - 10:15
open niveau
3-3
Dansstudio Bussum
Nader te bepalen
10:00 - 10:45
open niveau
3-3
Dansstudio Maarssen
Nader te bepalen

Proefles & Inschrijven

Overweeg je om dansles te volgen en ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Vraag dan hier een vrijblijvende proefles aan! Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past.

Heb je je favoriete les al gevonden? Dan kan je je hier ook inschrijven voor de les. Je vindt hier ook alle belangrijke informatie over de tarieven en abonnementen.

Lees verder