Kostuumpagina

Alle informatie over kostuums voor de eindshows is hier terug te vinden. Per show kun je op de link klikken en zal hier het bestand met alle kostuums komen.

 

Per groep en dans staat dan aangegeven welke kleding zelf meegenomen moet worden en wat wij als dansstudio regelen.De kleding die moet worden meegenomen is vaak basiskleding waarvan we hopen dat het al in de kast hangt of makkelijk geleend kan worden.

Bij de kolom: Zelf meenemen, zal er vaak een zwarte basis staan.

De zwarte basis is het volgende:
– Zwart hemdje met spaghetti bandjes
– Zwarte boxer/ naadloze short

Make Up
Make-up is voor alle kinderen vanaf 7 jaar de basis. Uiteraard is dit niet verplicht.

De basis make-up voor de jonge leden van 7 tot 14 jaar is: Foundation en/ of poeder, rouge op de wangen en mascara. Ook hebben wij in de kleedkamers dit geregeld in geval het niet mogelijk is of jullie het thuis niet hebben.
Voor de leden vanaf 14 jaar: Foundation/poeder, rouge, smokey eye bruintinten en mascara. Lippenstift wordt vaak overlegd met de docent.

Hierbij voorbeelden van een Smokey Eye met bruine tinten:

Magical Guide To Smokey Eye Makeup: Gold, Pink & Red Smokey Eye | Charlotte TilburySmokey Eyes inspiration | Beauties@Work

 

Hieronder voegen we per link de bestanden per show toe, waar te zien in welke kostuums de leerlingen aan doen tijdens de voorstelling. Let op: De volgorde is nog onder voorbehoudt.

ZATERDAG 29 JUNI:

SHOW 1: 10.15 uur

SHOW 2: 12.30 uur

SHOW 3: 15.00 uur

SHOW 4: 20.00 uur

ZONDAG 30 JUNI:

SHOW 5: 10.15 uur

SHOW 6: 12.30 uur

SHOW 7: 15.00 uur

SHOW 8: 20.00 uur

Mochten er vragen over de kleding zijn of wat de leerling zelf dient mee te nemen, neem dan gerust contact op met ons (06-42168910 of info@dansstudiovanharten.nl) of vraag dit tijdens de les aan de docent.