juli 7, 2024

Open lesweek

Wij starten ons nieuwe seizoen met een OPEN LESWEEK van 9 t/m 15 september 2024


Overweeg je om dansles te volgen en ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Doe dan mee met een vrijblijvende proefles in de week van 9 t/m 15 september; de deuren staan voor je open! Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past. Aanmelden voor een vrijblijvende proefles kan via ons proeflesformulier. Je ontvangt na aanmelding alle informatie over de betreffende lessen, zoals de locatie, de aanwezige docent & kledingadviezen.
Heb je vragen of wil je eerst meer informatie over de lessen ontvangen? Stuur gerust een mailtje via info@dansstudiovanharten.nl of bel/app ons op 06-42168910.

Let op: binnen lessen die het maximale aantal cursisten hebben bereikt kunnen we niet altijd een proefles inplannen. Informeer even bij ons kantoor wat de mogelijkheden zijn voor het volgen van een les die vol is.

Ons aanbod

Jeugd

Bij ons kun je wekelijks danslessen volgen in de meest veelzijdige dansstijlen. Wij bieden voor de jeugd lessen aan van 2 t/m 18 jaar in Weesp, Bussum, Hilversumse Meent en Maarssen. Onze lessen worden verzorgd door een enthousiast en professioneel docententeam, die van elke les een feest maken.

Lees verder

Volwassenen

Volwassenen wekelijks dans- en conditielessen volgen in Maarssen, Bussum & Weesp.
Onze lessen zijn veelzijdig en er is een divers aanbod. Zo zit er altijd een geschikte les voor jou tussen! We hebben danslessen voor alle niveaus: van beginner tot gevorderde danser, van 18 t/m 76 jaar. Vind een les die bij je past, met deelnemers van je eigen leeftijd & op je eigen niveau.

Lees verder

Proefles & Inschrijven

Overweeg je om dansles te volgen en ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Vraag dan hier een vrijblijvende proefles aan! Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past.

Heb je je favoriete les al gevonden? Dan kan je je hier ook inschrijven voor de les. Je vindt hier ook alle belangrijke informatie over de tarieven en abonnementen.

Lees verder