Technische training – urban & modern

Technische training – urban & modern

12-17 jaar
Bussum / Maarssen / Weesp

De technische trainingen zijn lessen waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van je persoonlijke danstechniek in stijl waar jij je in wil ontwikkelen.
In dit uur wordt er niet aan choreografie gewerkt maar richten we ons op de ontwikkeling van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid en coördinatie.
Als je deelneemt aan een selectieklas volg je naast een wekelijkse choreografie training ook een technische training.

Ook leden niet deelnemen aan een selectieklas, maar zich wel graag verder willen ontwikkelen, zijn van harte welkom om deze les te volgen.
Omdat het niveau van deze danslessen hoger ligt dan de open niveau lessen, zijn deze danslessen te volgen voor dansers met enkele jaren danservaring.
Na het volgen van een proefles wordt, in overleg met de docent, bepaald of deze les geschikt is voor jou.

 

Lesinformatie

We passen elke les aan op de leeftijd en het niveau van de deelnemers. Ben je benieuwd hoe een dansles bij ons eruit ziet? Lees dan hier meer over de opbouw van onze lessen. Daarnaast vind je hier ook meer informatie over onze abonnementen en kledingadviezen.

Lees verder

Rooster

maandag

Urban - technische training

Tijd
Niveau
Leeftijd
Locatie
Docent
17:30 - 18:30
intermediate
10-17
Dansstudio Weesp
Nader te bepalen

Proefles & Inschrijven

Overweeg je om dansles te volgen en ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Vraag dan hier een vrijblijvende proefles aan! Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past.

Heb je je favoriete les al gevonden? Dan kan je je hier ook inschrijven voor de les. Je vindt hier ook alle belangrijke informatie over de tarieven en abonnementen.

Lees verder