Barre Workout

Barre Workout

De barre work-out les is een vorm van oefening die elementen combineert van ballet, Pilates, yoga en krachttraining. Het richt zich op low-impact, high-intensity bewegingen die zijn ontworpen om het lichaam te versterken en te vormen. De term “barre” verwijst naar de leuning die balletdansers gebruiken voor ondersteuning tijdens oefeningen, die ook wordt gebruikt in barre-workouts voor balans en stabiliteit.

In de barre work-out les voel je al je spieren werken. We werken aan kracht, flexibiliteit en stabiliteit en doen oefenen met behulp van lichte gewichten of lichaamsweerstand.
Daarnaast doen we ballet-geïnspireerde bewegingen bij de barre om het onderlichaam te trainen.

De les is geschikt voor alle niveaus. Maxime geeft de les in Maarssen, waar beginners welkom zijn.

 

Lesinformatie

We passen elke les aan op de leeftijd en het niveau van de deelnemers. Ben je benieuwd hoe een dansles bij ons eruit ziet? Lees dan hier meer over de opbouw van onze lessen. Daarnaast vind je hier ook meer informatie over onze abonnementen en kledingadviezen.

Lees verder

Rooster

woensdag

Barre Workout

Tijd
Niveau
Leeftijd
Locatie
Docent
19:30 - 20:30
open niveau
18 en ouder
Dansstudio Maarssen
Maxime

vrijdag

Barre Workout

Tijd
Niveau
Leeftijd
Locatie
Docent
10:00 - 11:00
open niveau
18 en ouder
Dansstudio Maarssen
Maxime

Proefles & Inschrijven

Overweeg je om dansles te volgen en ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Vraag dan hier een vrijblijvende proefles aan! Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past.

Heb je je favoriete les al gevonden? Dan kan je je hier ook inschrijven voor de les. Je vindt hier ook alle belangrijke informatie over de tarieven en abonnementen.

Lees verder